Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Evi yanan esnafa destek…

Evi yanan esnafa destek…

Balıkesir Umum Kahveciler Gazinocular ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir, oda üyesi Mehmet Akçan isimli esnafın yanan evinin onarımına destek veriyor.

Balıkesir Umum Kahveciler Gazinocular ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir, oda üyesi Mehmet Akçan isimli esnafın yanan evinin onarımına destek veriyor.
Yeniköy’de kahvecilik yapan Mehmet Akçan’ın evi Haziran ayında elektrik panosundan çıkan yangından dolayı yanarak kül oldu. Balıkesir Umum Kahveciler, Gazinocular ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir, beraberinde Balıkesir Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Necdet Arslan’la birlikte Yeniköy’e giderek yanan evde inceleme yaptı.
Yapımı devam eden evde bir süre inceleme yapan Balıkesir Umum Kahveciler, Gazinocular ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir, evin elektrik tesisat giderlerinin oda olarak kendileri tarafından üstleneceğini söyledi.
Bilindiği gibi, Karesi İlçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde kahve işletmeciliği yapan Mehmet Akçan’ın evi yanmış, ailenin 2 küçük çocuğu yangından son anda kurtarılmıştı. Elektrik panosundan sonra kullanılamaz hale gelen evin yapımına yeniden başlandı. Yardımlarla evin inşaatında hızla sona yaklaşılırken, Balıkesir Umum Kahveciler, Gazinocular ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir, evin yandığı gün oda üyesi Mehmet Akçan’ı ziyaret etmiş ve geçmiş olsun dileğini iletmişti.
Oda Başkanı Bülent Bilir evin elektrik tesisatının yapımını oda olarak üstlendiklerini, bu konuda kendilerine Balıkesir Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Necdet Arslan’ın da yardımcı olacağını, evin yapımında Karesi Belediyesi’nin de büyük katkı sağladığını sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli